AMIGO PIZZA

AMIGO PIZZA

Bestil mad online

Recentreview


4,5 stjerner ud af 480 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Amigo Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

17 maj 2022 at 19:28 Pommes fritterne var ret kedelige og helt bløde. Pizza bund virkelig god, men fyld var lidt for snasket for min smag :)
16 maj 2022 at 19:35 Rigtig god pizza.
11 maj 2022 at 20:21 Som altid god mad og hurtig levering.
2 maj 2022 at 22:57 2 gode pizza smagte dejligt.
27 mar 2022 at 9:59 Super!!! Fortsæt gerne
23 mar 2022 at 15:32 Dårlig mad ift. Prisen, lille potion og dårlig kvalitet
20 mar 2022 at 22:39 Kyllingen var rå i crispy chicken burgeren og pomfritterne var så slatne at de måtte i ovnen. De ankom da der stod 20 min. tilbage. Fedt at det kommer før, men så er det lidt ligemeget med den angivne leveringstid.
19 mar 2022 at 19:14 Jeg ville godt have givet 5 stjerner, men når brødet er brændt, trækker det ned!
18 mar 2022 at 10:15 Altid dejlig frisklavet mad og hurtig levering.
16 mar 2022 at 8:40 Jeg vil bestille herfra igen. Fint sted. Det er i hvert fald ikke særligt betryggende at bestille mad fra Pizzeriaer der har 4,5 i rating fordi der er 100 anonyme anmeldelser med 5/5 på båd mad og levering. Den tror jeg ikke på.
14 mar 2022 at 22:58 Dejlig mad som altid
13 mar 2022 at 22:41 Angiv korrekt leveringstid. Alt andet er vrøvl og ubrugelig